Betting Bonus

Betting Bonus

Velkomstbonus odds

Er du nybegynder inden for betting, eller er du allerede godt inde i de forskellige odds-termer, så kan en betting bonus altid gøre sporten og spillet lidt sjovere. Som nybegynder kan det være rart at have lidt penge at spille for, så du ikke føler, at det hele forsvinder fra kontoen. Hvis du er garvet i faget, så ved du, at du finder masser af gode bonusser online, som du med fordel kan tage imod. Men det er ikke alle bonusser, der er lige attraktive, for bag mange af dem ligger gennemspilskrav og sætninger, skrevet med småt. Så det gælder om at være opmærksom og vide, hvad man skal kigge efter. Lige her kan du blive meget klogere på de forskellige betting bonusser og få gode tips til, hvilke du skal vælge.

Licenser og gennemspilskrav

Uanset om du spiller på enarmede tyveknægte, blackjack, poker eller sports betting, så skal du vælge dine spilsider med omhu. I takt med det store marked for spil, er der også kommet nogle brodne kar iblandt, så derfor er det klogt at tænke sig om, inden du registrerer dig. En af de meget relevante forholdsregler, du kan tage dig, er, at se på om firmaet har en dansk spillelicens. En spillelicens vil sige, at bettingfirmaet reguleres af den danske Spillemyndighed, der har en række krav, som selskabet skal leve op til. Derfor føres der altså kontrol med spilsiden, hvis du ser logoet fra Spillemyndigheden, så kig efter dette. En spilside der har licens, vil altid skilte med den et sted på forsiden, typisk nederst på siden. Foruden de mange krav, så er dine gevinster også skattefrie, hvis du vinder dem hos en bookmaker, der er reguleret af Spillemyndigheden.

En anden ting, som du altid skal være opmærksom på, uanset om du skal låne i banken eller spille penge på online betting, er dét, der står med småt. Her kan nemlig stå rigtig mange ting, som får stor betydning for dit spil. Når du vælger en betting bonus, vil der altid stå noget med småt. Som oftest er der nemlig gennemspilskrav på din bonus, hvilket vil sige, at den skal gennemspilles en række gange, typisk til et minimums-odds. Dette skal overholdes, før du kan trække dine penge ud. Du kan således ikke blot få 1000 kr. i betting bonus og hive dem ud til din bankkonto samme dag. Disse gennemspilskrav skal du læse, inden du gør krav på din bonus, da du derved undgår skuffelser eller andet.

Betting sider med startbonus

Der findes masser af bettingsider med en betting bonus, der skal lokke nye spillere til. Og det er kun godt for dig, for der er jo ingen, der siger, at du kun skal registrere dig hos en spilleside. Hvis du gerne vil kunne overskue dine spil, så start med en side, men vil du gerne have forskellige odds og udvalg, så kan du roligt skrive dig op hos flere forskellige bookmakere. Det kræver dog, at du har lidt på kistebunden, for bonusserne er typisk indbetalingsbonusser, hvor du skal lægge et beløb for at modtage ét retur. De såkaldte indskudsbonusser er meget populære, og du finder dem blandt andet hos Unibet og Betfair.

Hos Betfair får du lige nu en betting bonus, der er en såkaldt startbonus. Her skal du registrere dig, og første gang du indbetaler penge, vil du modtage din bonus. Betfair giver dig 100% i bonus op til 2000 kr., så der er altså tale om et rigtig flot beløb fra bookmakeren. Har du selv 2000, du kan sætte ind, ja så kan du se frem til ekstra 2000 fra Betfair. Gennemspilskravet er fire gange til minimum odds 1.8.

Unibet opererer også med en betting bonus i form af en indbetalingsbonus, hvor du får 100% op til 2000 kr., ligesom hos Betfair. Gennemspilskravet er lidt anderledes her, da du skal gennemspille beløbet seks gange til minimum odds 1.4. Der er et relativt lavt minimums odds, da du kan finde mange gode odds til sats 1.4. Her er gennemspilskravet altså på lidt flere gange, men til et lavere odds - så kan du selv vurdere, hvad der vil være bedst for dig.

Få startbonus hos LeoVegas og Bet365

Ligesom med velkomstbonussen hos Unibet og Betfair, så kører Bet365 også med en flot betting bonus i form af en indskudsbonus. Her kan du få 100% i bonus op til 1000 kr. Dine bonuspenge skal gennemspilles tre gange til minimum ods 1.5. Igen ser du et lidt anderledes gennemspilskrav, så det kommer an på dig som spiller, hvilke krav du nemmest kan opfylde. Er du ikke bange for høje odds, så er disse jo fine. Vil du hellere spille pengene igennem lidt flere gange til et lavt odds, så gå efter dette, når du vælger bookmaker.

Hos LeoVegas kan du også få en startbonus, men den kommer i en lidt anden form. Her får du nemlig et matched freebet op til 500 kr. lige nu. Det betyder, at du kan spille på en kamp, og det beløb, du spiller for, vil du få et freebet for i samme størrelse. Spiller du for 200 kr., vil du modtage et gratis spil på 200 kr. Det er en anden slags bonus, som også kan være sjov, da du således spiller dig til din bonus, i stedet for en indbetaling.

Betting bonus til lidt af hvert

Du kan altså finde betting bonusser hos mange forskellige bookmakere, og de gælder til mange forskellige former for spil. Du behøver ikke nødvendigvis at spille på fodbold, blot fordi du vil oddse. Der findes mange andre sportsgrene online, hvor du finder varierede spil. Nogle bookmakere har et større udvalg end andre, så leder du efter noget specifikt, så skal du tjekke spiludvalget ud, inden du beslutter dig. Men nu har du fået lidt gode tips til, hvad du skal se efter, når du vælger bookmaker. Og nu er du klar til at finde den helt rette betting bonus for dig. God fornøjelse med alt den sport, der ligger og venter på dig.