Tjen Penge Online Med Lars Metoden

Tjen Penge Online Med Lars Metoden

Tjen penge online med dette simple trick!

Videnskabsmænd og doktorer hader denne freak. Sådan blev han millionær ved at dele sit system med helt almindelige mennesker, og du kan gøre det samme. Lars fra Stockholm var indtil for få år siden en helt normal mand ligesom dig og mig. Han gik på arbejde og knoklede dag ud og dag ind for at få råd til at føre en respektabel livsstil. Men det var ikke længere nok for Lars. Lars var træt af dårlige arbejdstider og en kone der råbte af ham hver dag. Han vidste at han måtte gøre noget. En dag var Lars nede i fitnesslokalet som hans arbejdsplads havde. Der faldt han i snak med en forretningsmand der var rejst hele vejen til Stockholm fra Malta. Lars forstod derfor at forretningsmanden måtte være en vigtig person. Lars selv, var til at begynde med nervøs. Han havde selv ingen længere videregående uddannelse, men havde bare taget 10. Klasse og arbejdet sig op fra gulvet. Han var overbevist om at så vigtig en forretningsmand nok havde en lang og fin uddannelse for eksempel i filosofi, eller måske var han fysioterapeut.

Da samtalen kom i gang blev Lars overrasket. Den smarte forretningsmand fortalte, at han ikke havde nogen uddannelse, og at han engang var en helt almindelig mand uden nogle interessante ting i livet, præcis som Lars. Lars måtte vide mere. Hvordan var han dog kommet så højt op ad samfundets tinder, at han kunne finansiere en livsstil med bopæl på Malta og rejser til Stockholm. Han forlod sin arbejdsplads Elk Studios den dag med en tro på sig selv og et håb for fremtiden. Han havde nemlig fået en aftale i hus med forretningsmanden om et møde på et fint spisested i Gamla Stan, hvor forretningsmanden ville indvi ham i hans unikke system til at finansiere sin livsstil på Malta.

Nogle gange kan man ikke se skoven for bare træer

Lars arbejdede til dagligt som computerspilsudvikler, men han spillede faktisk ikke selv. Han var mere manden der forstod de tekniske aspekter, og han tænkte ikke noget videre over, at mange af kollegerne fremstod utroligt velstående, med brylcreme i hårpragten og spidse sejlersko. Men efter mødet med rigmanden begyndte det hele at dæmre for ham. ”Lars dit forbandede møgsvin, du kan jo ikke se skoven for bare træer”, havde manden sagt i et jovialt tonefald efter adskillige glas dyre rødvin. Lars kunne dagen derpå stadig høre mandens stemme i sit hoved. Manden havde forklaret sin hemmelighed, og hemmeligheden var, at der ikke var nogen hemmelighed. Han greb blot de muligheder som livet bød ham – og han opfordrede Lars til at gøre lige så. Som Lars sad der på kontoret og kiggede på sin kollega Marten med det lyse velplejede hår og Albin med det store Gucci bæltespænde begyndte han at lægge mere mærke til deres adfærd. Han opdagede snart, at Albin slet ikke sad og lagde budgetter bag skærmen. Han brugte meget af tiden bag en internet spilleautomat ved navn Wild Toro. Og Marten brugte ligeledes meget af sin pendlertid mellem Stockholm og hjemme i Jonköping på at spille på Poltava automaten. Ved frokostbordet spurgte Lars en dag Albin, hvad det var for et spil han spillede på? ”Jamen, Lars det er da Wild Toro. Det er jo det spil som du selv har været med til at udvikle!” Lars forstod ingenting. Havde de tal og koder som han skrev ind bag sin skærm ført til så stor velstand hos tætte kolleger? Det viste sig, at spillene var såkaldte online pengespil, hvor man havde chancen for at vinde gevinster. Lars havde aldrig hørt noget lignende. Han kendte til lotterier og den slags, men online spil om penge! Har man hørt mage. Og han havde endda været på arbejdspladsen i mere end 7 år, hvor han åbenbart havde udviklet omkring 39 forskellige pengespilsautomater – eller ’spillemaskiner’ som Albin og Marten kækt kaldte dem.

Grib dagen – du fortryder kun de valg du ikke træffer!

Lars var nu fuldstændig overbevist af de argumenter som forretningsmanden fra Middelhavsområdet. Efter at have hørt det fra sine kolleger vidste Lars præcis hvad han måtte gøre. Det var tid til at gribe dagen. ”Lars din fordrukne dødssejler”, sagde han til sig selv – ”du kan gøre det! Du har det i dig”. Og så trykkede han spil på Wild Toro som han helt selv havde været med til at skabe. Der måtte være en højere mening med dette utrolig tilfælde, og Lars vidste at i dag var hans dag. Efter at have spillet på Wild Toro i en times tid havde Lars, det vanvittige geni, fordoblet sin månedlige indtægt flere gange. Og han kunne blive ved. Moralen ved denne historie er, at nogle gange er mulighederne for rigdommen lige for næsen af dig. Og historiens hovedperson Lars, er i virkeligheden mig. Jeg har skrevet denne fortælling fra min nye penthouselejlighed på Malta, som har havudsigt, og som jeg har betalt kontant. Du kan gøre præcis det samme som mig, hvis du stopper med at se begrænsningerne og i stedet for griber chancen. Carpe diem.